Program: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Contact: 0720.563.883   |   0786.881.461

Program: L - V: 09:00 - 18:00 
Contact: 0720.563.883   |   0786.881.461

Termeni si conditii

  1. Accesul la prezentul site precum si folosirea lui sunt permise numai in concordanta cu Termenii si conditiile de mai jos si cu legea statului roman

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in acest document sau cu Politicile de Confidentialiate, respectiv Politica de cookie, nu accesati sau folositi acest site si serviciile oferite prin intermediul acestuia. Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii in totalitate.

 

Prin acceptarea conditiilor afirmati fie ca aveti peste 18 ani, fie ca sunteti minor cu varsta de cel putin 14 ani si aveti consimtamantul parintelui sau al tutorelui legal pentru a accepta conditiile. De asemenea, afirmati ca sunteti in masura si competent sa intelegeti termenii, conditiile, obligatiile, afirmatiile, reprezentarile si garantiile stabilite mai jos si sa le respectati.

 

  1. Proprietatea Continutului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile („Continut”) care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) Societatii SUNDECOR Investment S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Strada Natatiei nr. 78, fiind inregistrata in Registrul Comertului Bucuresști sub nr. J40/1924/2011, CUI RO 28069761.

Continutul site-ului, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a SUNDECOR Investment S.R.L.

Utilizatorului/Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea continutului site-ului.

 

  1. Utilizarea Site-ului

Este interzis sa folositi site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator etc.

 

  1. Modificarea prezentelor Termeni si Conditii

SUNDECOR Investment S.R.L. isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni și conditii modificand versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, societatea va publica pe site un link care face trimitere la noua forma a prezentului document.

 

  1. Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor judecatoresti.